Κατσικίσιο γάλα: 10 + 1 λόγοι για να πίνεις κάθε μέρα!
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία αυξανόμενη τάση να προτιμάται η κατανάλωση κατσικίσιου γάλακτος έναντι του αγελαδινού και σαν αυτούσιο προϊόν γάλακτος αλλά και στα προϊόντα του όπως το γιαούρτι, το βούτυρο κ.α. Αυτό οφείλεται στα πολλά και διαφορετικά πλεονεκτήματα που προσφέρει αλλά στην υψηλή διατροφική του αξία.
Newsletter
Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι διατροφικά νέα.
Social Media
Ακολουθήστε μας τα κοινωνικά δίκτυα
Η Βιταμίνη Β1 ή αλλιώς Θειαμίνη βοηθά στη μετατροπή των τροφών σε ενέργεια
Η Θειαμίνη είναι μία από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β και συχνά συναντούμε ανεπάρκεια σε άτομα της τρίτης ηλικίας ενώ συνδέεται και με την έλλειψη μαγνησίου.
8 τρόποι που βοηθά η καζεΐνη τον οργανισμό μας
Καζεΐνη ή αλλιώς «πρωτεΐνη της νύχτας». Μια πρωτεΐνη αργής αποδέσμευσης, δηλαδή το σώμα την απορροφά και την αφομοιώνει αργά, παρέχοντας αμινοξέα στους μύες για παρατεταμένη περίοδο.
Μάθετε που βοηθάει και γιατί το κατσικίσιο γάλα είναι ιδανική – φυσική επιλογή για την πρόσληψη της!
Lemon Popsicles με Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
Αυτή η δροσιστική και υγιεινή συνταγή για Lemon Popsicles με αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος θα γίνει η πιο υγιεινή απόλαυση σας για τους καλοκαιρινούς μήνες! Με όλα τα οφέλη της αιγοπρόβειας πρωτεΐνης και την βιταμίνη C από τα λεμόνια ο οργανισμός σας θα τα λατρέψει!